dddrop-rapid-one-printer

dddrop team

CAD2M biedt ondersteuning tijdens het gehele productontwikkelingsproces. Van de eerste CAD-tekeningen, via  prototypen naar het definitieve eindproduct. CAD2M denkt graag mee in het zo efficiënt mogelijk inrichten van deze processen. 

Dat 3D printen niet meer weg te denken is in een productontwikkelingsproces is voor CAD2M vanzelfsprekend. Daarom heeft CAD2M een speciaal dddrop team opgericht. Met jarenlange ervaring in 3D printen en de maakindustrie helpen zij u graag, de voor u juiste industriële 3D-printer, samen te stellen.

Laat uw gegevens achter en het dddrop team neemt geheel vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hulp bij het samenstellen?


Elke engineer heeft andere wensen en behoeften, daarom presenteert dddrop een zelf samen te stellen, schaalbare 3D-printer: de RAPID ONE

Custom-size-printer

 

Schaalbaar frame

Op zoek naar een grote 3D-printer? Met de dddrop RAPID ONE bepaalt u zelf de afmetingen van het printoppervlak, schaalbaar in X - Y en Z richting.

Lees meer >  

Printconfiguratie

Deze industriële 3D-printer kan ingezet worden voor kwalitatief hoogwaardige prints. Elk printmateriaal  heeft een andere printconfiguratie nodig heeft. Stel uw eigen printkop samen. 

Lees meer >  

Room control

Creëer de optimale printomgeving met behulp van de gesloten printkamer, voor het ultieme printresultaat. Afhankelijk van het te printen materiaal kan de kamer actief verwarmd worden.

Lees meer >  

dddrop team

Ontmoet ons speciale dddrop team, met jarenlange ervaring in de maakindustrie. Zij helpen u graag uw RAPID ONE 3D-printer op maat samen te stellen, passend bij uw wensen en behoeften.

Lees meer >  


Tijd en kosten besparen in uw productontwikkelingsproces

Met een gratis 3D print check brengt één van onze ervaren 3D-printer specialisten, aan de hand van een aantal vragen, de hoofdprocessen binnen uw bedrijf in kaart. Daarmee krijgt u inzicht in mogelijke verbeterpunten.

Krijg antwoord op vragen als: Waar in uw bedrijfsproces valt tijdwinst te behalen met in huis 3D printen? Waar kan 3D printen allemaal worden ingezet in het bedrijfsproces? Wat is de terugverdientijd? 

U krijgt bij een 3D print check van ons een kosteloos praktisch advies over besparen van tijd en geld. 

 

Vraag vrijblijvend uw 3D print check aan