Verhoog uw kennis online

Geschreven door Bram Ottenhof op 20-4-20 16:19

Als bedrijf in de maakindustrie is het essentieel dat uw team wordt klaargestoomd voor de veranderingen van de toekomst. Het creëren van kennis is hierbij het sleutelwoord. U wilt hierbij:

  • binnen uw team niet afhankelijk zijn van één persoon die alle kennis bezit;
  • de kennis van uw medewerkers up-to-date houden zonder dat dit al te veel engineertijd kost.

In een sector die constant in beweging is doen wij als kennispartner ons uiterste best om u hierin te ondersteunen. Dit door nauw contact met onze klanten en vroegtijdig te anticiperen op de veranderende vraag in de markt. Om antwoord te geven op de toenemende behoefte aan locatie-onafhankelijke trainingen bieden wij naast onze klassikale trainingen nu ook online trainingen aan.  Deze trainingen variëren van het bijbrengen van de basisvaardigheden tot het leren van zeer geavanceerde mogelijkheden binnen onze software.

De belangrijkste voordelen van online trainingen op een rijtje:

  • U kunt vanaf elke locatie een training volgen.
  • U krijgt de mogelijkheid om ook buiten kantooruren de gewenste training te volgen. 
  • U hoeft niet te reizen om een training te volgen. Dit betekent een besparing op reiskosten en daarmee meer kostbare engineering uren. 

Quote-online-training-klant

Hoe ziet een online training eruit?

De training wordt gegeven met behulp van het programma TeamViewer. Met dit programma krijgt u de mogelijkheid om:

  • op het scherm van de trainer mee te kijken;
  • uw scherm, na uw toestemming, aan de trainer over te dragen waardoor uw vragen optimaal beantwoord kunnen worden.

Ter voorbereiding ontvangen deelnemers bij specifieke trainingen een lesboek. Hierdoor is de online training makkelijker te volgen en kan het boek geraadpleegd worden bij het maken van de trainingsopdrachten.

Wat is er nodig om een training te volgen?

Om de training ten volste te benutten raden wij deelnemers aan om een  stabiele internetverbinding van minimaal 4Mb/s te hebben. Daarnaast is het verstandig om twee beeldschermen te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om tegelijkertijd de training te volgen en te werken in de eigen omgeving.

U of één van uw medewerkers wilt een online training volgen, en nu? 

Raadpleeg onze trainingsagenda voor meer informatie over ons online trainingsaanbod. Hier kunt u ook de gewenste voorkennis, beschikbare datums en prijzen bekijken. Heeft u een passende training gevonden? Meld u en/of uw medewerkers dan eenvoudig aan via het formulier op de pagina. 

Onderwerpen: SOLIDWORKS, SolidCAM, thuiswerken

Geschreven door Bram Ottenhof

Blogs geschreven door Bram Ottenhof