Goed engineeren begint bij kennis!

Geschreven door Annemiek de Vries op 4-2-19 16:39

Na de investering in CAD of CAM software of een 3D printer wilt u het product zo optimaal mogelijk gebruiken. Gedegen kennis van alle functionaliteiten helpt u efficiënter te werken en meer rendement te behalen. Kent u bijvoorbeeld alle sneltoetsen, functies of instellingen die u helpen taken sneller uit te voeren? Is er een onderdeel van de software die u (nog) niet gebruikt omdat er niet genoeg kennis is? De trainingen bij CAD2M zijn er op gericht om u zo efficiënt mogelijk te laten werken, of u nu beginner bent of al gevorderd. De mogelijkheden van de software worden steeds uitgebreider en gecompliceerder, dus houd uw kennis up-to-date met trainingen!

Waarom een training bij CAD2M?

Ons doel is om bedrijven in de maakindustrie te helpen innoveren en creëren, met behulp van slimme softwareoplossingen. Daarom helpen we u graag het uiterste uit deze producten te halen. De software ontwikkelt en verbetert zich jaarlijks, maar doet u dat ook? CAD2M heeft jarenlange ervaring in opleiden en onze trainers zijn elk gecertificeerd in hun eigen specialisatie. Alle trainingen zijn gericht op de praktijk, beslaan één of meerdere dagen en zijn zo ingericht dat u de kennis goed tot u kunt nemen. De lessen worden ondersteund met ons eigen lesmateriaal en gegeven op ons kantoor in Doetinchem of bij u op locatie.

Uw persoonlijke leerpad: het CAD2M trainingspaspoort

Heeft u een duidelijk leerdoel voor ogen? Dan kan ons trainingspaspoort de tool zijn voor uw persoonlijke groei. U kiest een reeks trainingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoefte, om uw kennis op peil te brengen én te houden. We starten het traject met een persoonlijk advies en eventueel een SOLIDWORKS assessment. Daarna volgt de selectie van trainingen die aansluiten bij uw industrie en kennisniveau. Zo kunt u de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk! Bovendien krijgt u met een paspoort korting op de totaalprijs van de trainingen.

Meer informatie > 

Training op maat of op locatie

Als er binnen de organisatie een verschil is in kennisniveau kan dit met een bedrijfsspecifieke training op maat verholpen worden. Onze consultants kijken samen met u naar de huidige en gewenste expertise en stellen aan de hand daarvan een trainingsprogramma samen. Bovendien zijn alle aangeboden trainingen ook op aanvraag beschikbaar op locatie. Onze trainer komt dan één of meerdere dagen naar u toe en kan direct meekijken in de praktijk.

Een greep uit onze trainingen…

Meer informatie? Neem contact op met customercare@cad2m.nl of bel 0314-377050 om de mogelijkheden te bespreken. 

Onderwerpen: Trainingen

Geschreven door Annemiek de Vries

Blogs geschreven door Annemiek de Vries