Goed engineeren begint bij kennis!

Geschreven door Annemiek de Vries op 4-2-19 16:39

Na de investering in CAD of CAM software of een 3D printer wilt u het product zo optimaal mogelijk gebruiken. Gedegen kennis van alle functionaliteiten helpt u efficiënter te werken en meer rendement te behalen. Kent u bijvoorbeeld alle sneltoetsen, functies of instellingen die u helpen taken sneller uit te voeren? Is er een onderdeel van de software die u (nog) niet gebruikt omdat er niet genoeg kennis is? De trainingen bij CAD2M zijn er op gericht om u zo efficiënt mogelijk te laten werken, of u nu beginner bent of al gevorderd. De mogelijkheden van de software worden steeds uitgebreider en gecompliceerder, dus houd uw kennis up-to-date met trainingen!

Verder lezen >

Onderwerpen: Trainingen

CAD Studio Delta behaalt CSWP certificaat

Geschreven door Richard Bremmer op 18-7-18 9:13

CAD Studio Delta is een bijzondere technisch tekenstudio met grote maatschappelijke betrokkenheid. Ze maken 3D ontwerpen en werktekeningen tegen het laagst mogelijke energieverbruik. De slogan Your 2000 watt company is dan ook niet zomaar gekozen, maar gestoeld op hun missie om in 2050 niet meer dan 2000 watt per jaar te verbruiken. Dit is echter niet de enige doelstelling, vertelt Hidde Hosper, oprichter en eigenaar van CAD Studio Delta. Hidde had zich ook een persoonlijk doel gesteld: het behalen van een SOLIDWORKS certificering. En dat is hem onlangs gelukt, met hulp van CAD2M.

Verder lezen >

Onderwerpen: SOLIDWORKS, Trainingen, Klantverhaal

Onderscheidt u met SOLIDWORKS certificaten

Geschreven door Annemiek de Vries op 16-7-18 15:42

Of u nou eigenaar bent van een groot bedrijf, opereert als ZZP'er of in loondienst werkt: het is belangrijk om te laten zien welke kwaliteiten u in huis heeft. Daarom heeft SOLIDWORKS een certificeringsprogramma opgesteld, waarmee u uw expertise -of dat van uw medewerkers- aantoont.

Verder lezen >

Onderwerpen: SOLIDWORKS, Trainingen