Verhoog uw kennis online

Geschreven door Bram Ottenhof op 20-4-20 16:19

Als bedrijf in de maakindustrie is het essentieel dat uw team wordt klaargestoomd voor de veranderingen van de toekomst. Het creëren van kennis is hierbij het sleutelwoord. U wilt hierbij:

  • binnen uw team niet afhankelijk zijn van één persoon die alle kennis bezit;
  • de kennis van uw medewerkers up-to-date houden zonder dat dit al te veel engineertijd kost.
Verder lezen >

Onderwerpen: SOLIDWORKS, SolidCAM, thuiswerken

Diepgatboren met Hoffmann Tools

Geschreven door Jurriën Scheffer op 12-11-19 14:04
De diepte in met SolidCAM

Betrouwbaar gereedschap en volledige controle over uw machine zijn belangrijke aspecten van succesvol verspanen. Tijdens boorbewerkingen, en met name tijdens het diepgatboren, is de controle essentieel. Het is voor SolidCAM dan ook een stap in de juiste richting dat de nieuwe versie is uitgebreid met een vernieuwde boormodule. Deze (diepgatboor) module geeft gebruikers de mogelijkheid om tijdens elke diepte stap de draairichting, het toerental en de koeling te verstellen. Vanuit CAD2M hebben wij onlangs een SolidCAM webinar reeks georganiseerd waarin deze module is behandeld, de opname kunt u hier onder bekijken. 

Verder lezen >

Onderwerpen: SolidCAM, SOLIDCAM tech blog

Bespaar tijd met SolidCAM Smart Faces

Geschreven door Robin Splinter op 18-7-18 9:30

In SolidCAM 2017 is de nieuwe functie 'smart faces' toegevoegd. Deze ligt in het verlengde van de opties 'Constant Z vervolgen' en 'Tangent Z vervolgen' uit SolidCAM 2016. Deze features leverden al een flinke tijdsbesparing op, door automatisch de omtrek van een vlak te herkennen na het selecteren van een contour.

Verder lezen >

Onderwerpen: SolidCAM, SOLIDCAM tech blog

Pillen Precision steunt Solar Boat Twente

Geschreven door Sander Vermeulen op 18-7-18 9:04

Toen het studententeam van Solar Boat Twente bij Pillen Precision aanklopte voor hulp, hoefden ze bij Pillen niet lang na te denken: natuurlijk wilden ze helpen bij dit bijzondere project!

Verder lezen >

Onderwerpen: SolidCAM, Klantverhaal

VDL gebruikt SolidCAM voor spanningsmasten

Geschreven door Sander Vermeulen op 16-7-18 16:51

Wie onlangs op ons kantoor in Doetinchem is geweest, heeft ze misschien wel gezien: de nieuwe hoogspanningsmasten in aanbouw. Deze 380 kilovolt verbinding loopt van Doetinchem naar Duitsland en moet de Nederlandse stroomvoorziening goedkoper, betrouwbaarder én duurzamer gaan maken. De masten zullen een fikse hoeveelheid stroom vervoeren en zijn dan ook tussen de 55 en 75 meter hoog. Deze giganten worden geproduceerd door de VDL groep en ook onze klant VDL Technics draagt hieraan bij.

Verder lezen >

Onderwerpen: SolidCAM, Klantverhaal

MEVO produceert met SolidCAM

Geschreven door Sander Vermeulen op 16-7-18 15:26

MEVO Precision Technology in Ruurlo is producent van fijnmechanische producten op klantspecificatie. Ze produceren een breed scala aan technische onderdelen in uiteenlopende branches. Om elk product tot in de detail perfect te kunnen leveren, hebben ze de meest complexe machines in huis. Voor de aansturing van deze machines kozen zij voor SolidCAM.

Verder lezen >

Onderwerpen: SolidCAM, Klantverhaal