Wat is design automation?

Geschreven door Henry Gerritsen op 6-5-19 15:34

Maatwerk producten zijn een goede manier om u te onderscheiden van de concurrentie. Het leidt vaak tot meer verkopen, hogere winst en tevreden klanten. Nu steeds meer bedrijven maatwerk aanbieden moet u echter slimmer te werk gaan dan de rest. Design automation van DriveWorks bespaart tijd, vermindert fouten en laat engineers efficiënter werken.  Ontdek de voordelen van design automation voor SOLIDWORKS en maak met minimale inspanning maatwerk producten die altijd aan uw kwaliteitseisen voldoen.

Verder lezen >

Onderwerpen: DriveWorks, Configure-To-Order

Xpress: maak optimaal gebruik van uw SOLIDWORKS pakket

Geschreven door Michel klein Wassink op 2-1-19 7:00

Met een SOLIDWORKS Standard, Professional of Premium licentie heeft u ook toegang tot de Xpress versies van Simulation, DFM, DriveWorks en Sustainability. Zo kunt u de basisfunctionaliteiten van deze programma’s toepassen in uw ontwerpproces, zonder de volledige licentie aan te hoeven schaffen. Het enige wat u hoeft te doen is ze activeren in uw MySolidWorks omgeving. U vindt hier ook instructies om deze programma’s ten volste te benutten. De Xpress versies bieden meer voordelen dan u zou verwachten!

Verder lezen >

Onderwerpen: DriveWorks, SOLIDWORKS Simulation, Configure-To-Order

Wat levert DriveWorks mij op?

Geschreven door Henry Gerritsen op 16-7-18 15:40

Zoals geldt voor elke investering, zal ook een software pakket zich op den duur terug (moeten) verdienen. DriveWorks realiseert een kostenbesparing met het automatiseren van uw ontwerpen, waardoor u uiteindelijk winst zal maken op uw investering. Maar wat zal DriveWorks u precies opleveren en hoe lang duurt het voordat u begint met verdienen?

Verder lezen >

Onderwerpen: DriveWorks, Configure-To-Order

How-To: Configureer uw model in 3 stappen

Geschreven door Henry Gerritsen op 16-7-18 15:31

Door volgens het Configure-To-Order (CTO) principe te werken standaardiseert u uw producten, maar kunt u ze tóch klantspecifiek aanbieden. U stelt bij CTO elke bestelling samen uit bestaande blokken, in plaats van deze vanaf 0 te ontwerpen. Meer informatie over Configure-To-Order en de voordelen hiervan, leest u in onze vorige blog. Iedereen die een SOLIDWORKS 3D CAD pakket heeft, kan al starten met CTO dankzij DriveWorks Xpress. Deze ontwerp automatiseringstool zit namelijk standaard in alle SOLIDWORKS 3D CAD pakketten geïntegreerd.

Verder lezen >

Onderwerpen: DriveWorks, Configure-To-Order

Het hoe en waarom van Configure-To-Order

Geschreven door Henry Gerritsen op 16-7-18 15:29

CTO staat voor Configure-To-Order, oftewel: 'configureren op bestelling'. Waar u bij Engineer-To-Order (ETO) voor elke opdracht opnieuw gaat ontwerpen, stelt u bij CTO elke bestelling samen uit bestaande blokken. Op deze manier komt er geen engineer meer te pas aan iedere bestelling, maar kan er toch -binnen bepaalde kaders- voldaan worden aan specifieke klantwensen. Afhankelijk van het aantal onderdelen, kunnen de mogelijke configuraties van het eindproduct in de duizenden lopen.

Verder lezen >

Onderwerpen: DriveWorks, Configure-To-Order