Brekr presenteert elektrische brommer met dddrop 3D geprinte onderdelen

Geschreven door Cebastyan Hammink op 15-10-19 10:40

Brommers kiek’n, maar dan zonder de herrie, stinkende uitlaatgassen en negatieve effecten op het milieu. Het langverwachte prototype van Model B, de nieuwste elektrische brommer van Brekr, is vorige maand onthuld. Ongeveer 300 mensen waren aanwezig bij het evenement in de DRU Cultuurfabriek te Ulft. Medewerkers van dddrop en CAD2M waren er ook bij om Brekr te feliciteren met hun prestaties.

Verder lezen >

Onderwerpen: dddrop, SOLIDWORKS Simulation, CAD2M

Wist u dat…. CAD2M een eigen Customer Portal heeft?

Geschreven door Michel klein Wassink op 16-7-18 15:15

We merken dat sommige klanten ons CAD2M portal niet kennen. En dat is jammer, want hier vindt u nuttige informatie! U benadert het portal via my.cad2m.nl. Toegang is uitsluitend voor klanten met een actief onderhoudscontract, daarom wordt u bij de registratie gevraagd naar uw licentienummer.

Op het portal staat onder andere een FAQ-sectie, met de meest gestelde vragen aan onze helpdesk. Hier vindt u ook buiten de openingstijden van CAD2M een antwoord op uiteenlopende vragen. Daarnaast heeft het portal ook een online ticketsysteem: als u per e-mail of telefoon een vraag stelt aan onze helpdesk, wordt deze hier geregistreerd. Sterker nog: u kunt ook uw eigen ticket aanmaken! Deze wordt dan direct vanuit het portal in behandeling genomen.

Nadat uw vraag is geregistreerd, kunt u de ontwikkelingen blijven volgen via my.cad2m.nl. Raadpleeg bijvoorbeeld wie de behandelaar van uw probleem is, of de huidige status van de ticket. Ziet u de status 'WOSA' voorbij komen? Dit staat voor 'Wachten Op Software Aanpassing'. Met andere woorden: het probleem is gerapporteerd aan SOLIDWORKS en zij zullen actie ondernemen. Als uw vraag of probleem is opgelost, wordt dit uiteraard persoonlijk aan u toegelicht. Maar daarnaast wordt het antwoord ook geregistreerd in de ticket. Dus loopt u op een later moment tegen dezelfde vraag aan, en denkt u 'hoe zat het ook alweer'? Raadpleeg dan uw ticket-historie en vindt de oplossing snel terug!

Nog niet geregistreerd? Maak dan vandaag nog een account aan via my.cad2m.nl.

Verder lezen >

Onderwerpen: CAD2M