3DEXPERIENCE World 2020, Elite 190 en Diamond Club

Geschreven door Roy Seggelinck op 20-2-20 14:16

3DXBegin februari was Nashville, Tennessee, het toneel van het jaarlijkse congres van SOLIDWORKS, dit jaar voor het eerst omgedoopt tot 3DEXPERIENCE World. Hier werden alle innovaties getoond met apps als 3D Sculptor, 3D Creator en 3DEXPERIENCE Works, allemaal toegankelijk vanaf het 3DEXPERIENCE platform.

3DEXPERIENCE platform

Het online platform biedt het beste van alle productlijnen van Dassault Systèmes. Het bedrijf biedt hiermee een portfolio van oplossingen op het online platform dat het bekende SOLIDWORKS versterkt door de beste ontwerpoplossing ter wereld te verbinden met krachtig gegevens- en levenscyclusbeheer, simulatie en productietoepassingen in de cloud.

  • Design - authentieke ontwerp beleving - SOLIDWORKS
  • Simuleren - onthul de wereld waarin we leven - SIMULIAWORKS
  • Produceren - maak het waar - DELMIAWORKS
  • Beheren - plan, ontwikkel en release - ENOVIAWORKS

3DEXPERIENCE Market Place

Met de 3DEXPERIENCE Market Place krijgt u de kracht om samen te werken met wereldwijd gekwalificeerde industriële partijen. De on-demand marktplaats helpt ontwerpers over de hele wereld om eenvoudig te produceren met 3DEXPERIENCE Make, standaard onderdelen te vinden met 3DEXPERIENCE Part Supply of tijdelijke engineering in te huren met 3DEXPERIENCE Engineering.

Waardering

Naast al deze innovaties was er ook ruimte voor waardering voor de resellers.
We zijn erg trots dat ons motto om een hoog kennisniveau en daarmee de beste dienstverlening te waarborgen onze klanten tevreden stemt. We mogen veel klanten al jaren binden met ons hoge servicelevel en dat aantal groeit nog ieder jaar.

SOLIDWORKS Elite Reseller

CAD2M mag zich voor het 5e achtereenvolgende jaar Elite Reseller noemen en daar zijn we trots op. Deze award toont onze toewijding aan onze klanten. Om te kwalificeren als Elite Reseller moet een reseller voldoen aan de strenge eisen die SOLIDWORKS stelt aan het technisch kennisniveau en de klanttevredenheid.

CAD2M ELITE Reseller SOLIDWORKS

Diamond Club Award

Ons onderhoud en onze service zijn ook dit jaar weer beloond met de Diamond Club Award. Deze award, die we nu al 5 jaar in de wacht slepen, wordt alleen aan de allerbeste resellers op het gebied van onderhoud uitgereikt.

Top 10 Reseller wereldwijd

Afgelopen jaar hebben we intern geïnvesteerd in meer mankracht om de groeiende klantvraag naar onze normen aan te kunnen. Dit heeft ons een plek in de top 3 van onze regio EuroNoord opgeleverd en in de top 10 wereldwijd.

We beschouwen deze prijzen als bevestiging van de kwaliteit van onze service en dienstverlening aan onze klanten. Bescheiden als we zijn hadden we dit nooit verwacht, maar we zijn uiteraard zeer vereerd met deze erkenning. We nemen dit mee als motivatie om onze aanpak te handhaven en verder te optimaliseren en bedanken al onze klanten voor het vertrouwen.

Groep

 

Onderwerpen: SOLIDWORKS, CAD2M, 3DEXPERIENCE

Geschreven door Roy Seggelinck