Het CAD2M-gevoel als verbindende factor bij elk contactmoment

Geschreven door Karina Stroms op 1-7-20 10:59

CAD2M staat voor service. En goede service is - in onze ogen - alleen te leveren als medewerkers een luisterend oor bieden én inspelen op alle wensen en behoeften. We zijn trots op de geluiden die we horen over onze collega's, waaronder service-, support- en salesmedewerkers. Zij hebben dagelijks contact met onze klanten. Ditmaal dompelen we ons onder in hún werk- en privéwereld, wat leuke en persoonlijke verhalen oplevert.

Verder lezen >

Onderwerpen: CAD2M

Alles wat je wilt weten over verspanen, CAD & CAM

Geschreven door Arno de Knegt op 24-6-20 11:01

Waar gewerkt wordt vallen spaanders luidt het spreekwoord. Maar wat weet jij eigenlijk over verspanen? Er is veel bekend over verspanen en CAD - CAM software, maar al die informatie zorgt misschien ook wel voor de nodige verwarring. In dit artikel duiken we de diepte in met alles omtrent CNC verspanen.

Verder lezen >

Verhoog uw kennis online

Geschreven door Bram Ottenhof op 12-6-20 12:15

Als bedrijf in de maakindustrie is het essentieel dat u of uw team wordt klaargestoomd voor de veranderingen van de toekomst. Het creëren van kennis is hierbij het sleutelwoord. U wilt hierbij:

  • Binnen uw team niet afhankelijk zijn van één persoon die alle kennis bezit;
  • de kennis van uw medewerkers up-to-date houden zonder dat dit te veel engineertijd kost.
Verder lezen >

Onderwerpen: SOLIDWORKS, SolidCAM, thuiswerken

Online trainingen: het nieuwe normaal bij CAD2M?

Geschreven door Arno de Knegt op 5-6-20 12:34

De afgelopen tijd heeft iedereen ongetwijfeld de nodige online meetings voorbij zien komen. CAD2M wil bijdragen aan het nieuwe normaal en daarom zijn er kosteloze online trainingen voor SolidCAM gegeven, speciaal voor onze klanten. Vorige keer bekeken we het verhaal vanuit het perspectief van onze medewerkers, nu zijn onze klanten zélf aan de beurt.

Verder lezen >

Onderwerpen: SolidCAM

CAD2M'ers zetten stap extra in bijzondere periode

Geschreven door Karina Stroms op 14-5-20 16:18

Veranderen, aanpassen en verder ontwikkelen. Elementen die onlosmakelijk verbonden zijn aan de innovatie- en maakbedrijven waar wij als CAD2M zo graag mee samenwerken. Juist deze elementen komen in deze periode goed van pas. Het aanpassingsvermogen van onze trainers en consultants is flink op de proef gesteld, maar met trots kunnen we zeggen dat wij onder alle omstandigheden meebewegen.

Verder lezen >

Generatief Design met SOLIDWORKS

Geschreven door Claudia Westerveld op 20-4-20 16:29

Generatief design is een onderwerp binnen engineering waar veel onderzoek naar wordt gedaan en steeds vaker gebruikt wordt in maakindustrie. Momenteel ziet generatief design nog veel van zijn toepassingen in de luchtvaart- en auto-industrie, maar het zal door mkb'ers ook meer gebruikt gaan worden.  In deze blog, en in mijn afstudeerstage bij CAD2M, neem ik generatief design onder de loep en de mogelijkheden voor mkb'ers. 

Verder lezen >

Onderwerpen: SOLIDWORKS, dddrop

SolidCAM Tip: Turning Mounting

Geschreven door Jurriën Scheffer op 20-4-20 16:21

Met het 'Mounting' menu binnen SolidCAM kunt u eenvoudig de oriëntatie van uw beitel aanpassen. Tijdens het inladen van uw gereedschap kan het zijn dat u de beitel anders wilt positioneren . In onderstaande video laten we u zien hoe u dit binnen SolidCAM doet.

Verder lezen >

Onderwerpen: SolidCAM Tip

De dddrop 3D printers strijden mee tegen COVID-19

Geschreven door Cebastyan Hammink op 20-4-20 16:15

In strijd zijn met een gemeenschappelijke vijand. Dat is het hedendaagse nieuws dat veelal op ons afkomt. In een tijd van crisis zorgt het maatschappelijke gevoel ervoor dat we voor elkaar klaar staan, nog meer dan in normale omstandigheden. 

Verder lezen >

Onderwerpen: dddrop

Maak kennis met de nieuwe dddrop RAPID ONE

Geschreven door Cebastyan Hammink op 10-4-20 10:01

De release van de nieuwe dddrop RAPID ONE is alweer enige tijd geleden. Een nieuwe machine wekt nieuwsgierigheid naar wat de RAPID ONE kan betekenen voor u of uw bedrijf. Veel interesse is getoond en meerdere vraagstukken zijn voorgelegd. Maar wat maakt de nieuwe RAPID ONE nou zo speciaal? De specificaties geven hier ruimschoots antwoord op.

Verder lezen >

Onderwerpen: dddrop, dddrop tech blog, CAD2M

3D-Printen op afstand met de dddrop Smart Module

Geschreven door Cebastyan Hammink op 3-4-20 10:35

Lastig hè, een 3D-printer aanzetten die op kantoor staat terwijl u thuis aan het werk bent? Met de dddrop Smart Module kunt u eenvoudig vanuit huis, of ieder andere willekeurige plek, uw dddrop 3D-printer op kantoor bedienen en de 3D-print visueel monitoren.

Verder lezen >

Onderwerpen: dddrop, dddrop tech blog, CAD2M