De toekomst van productontwikkeling: 3DEXPERIENCE WORKS


Het verenigen van uw hele organisatie van ontwerp en productie tot service en marketing in één samenwerkingsomgeving voor productontwikkeling in de cloud.

Creëer, werk samen en innoveer

Naarmate de behoefte aan het ontwikkelen van boeiende consumentenervaringen toeneemt en producten complexer en meer verbonden worden, is de mogelijkheid om gemakkelijk toegang te krijgen tot productontwikkelingsgegevens en effectief samen te werken met belanghebbenden op verschillende locaties, belangrijker dan ooit. Nu kan elk bedrijf profiteren van nieuwe mogelijkheden om aan deze hoge eisen te voldoen. Neem deel aan 3DEXPERIENCE WORKS, een portfolio van oplossingen op het 3DEXPERIENCE-platform dat de SOLIDWORKS waar u van houdt versterkt door de beste ontwerpoplossing ter wereld te verbinden met krachtig gegevens- en levenscyclusbeheer, simulatie en productietoepassingen in de cloud - geeft u de tools om:

  • Los nieuwe problemen op: breid de SOLIDWORKS-mogelijkheden uit door een groot aantal concept-to-market-oplossingen te gebruiken die naadloos samenwerken.
  • Werk zonder frictie samen: deel gegevens veilig en werk overal, op elk moment en op elk apparaat samen, waarbij gestructureerde en ongestructureerde samenwerking wordt gecombineerd.
  • Werk met mensen die u vertrouwt: werk samen met uw lokale wederverkopers met toegevoegde waarde om uw oplossingen te implementeren en te ondersteunen.

word-image


Wat is het 3DEXPERIENCE-platform?

Het 3DEXPERIENCE-platform is een cloudgebaseerde omgeving die uw productontwikkelingsproces verbindt van ontwerp tot productie en levering. Ideaal voor organisaties van elke omvang. Het platform beweegt met u mee wanneer uw organisatie en behoeften groeien. U hebt toegang tot een naadloos portfolio van oplossingen om elk aspect van uw productlevenscyclus te beheren.  Het 3DEXPERIENCE-platform stelt organisaties in staat om in realtime samen te werken vanaf elk apparaat, contact te leggen met klanten en leveranciers en de voortgang bij te houden, zodat u ongeëvenaarde producten en klantervaringen kunt leveren.
3DS_2019_CLOUD_ILLUSTRATION_BUSINESS_1766x1179_RVB_CrOp

designguidance2Cr

3DEXPERIENCE WORKS voor ontwerp, simulatie, productie en gegevens- en levenscyclusbeheer

3DEXPERIENCE WORKS is een portfolio van oplossingen die het gebruiksgemak van SOLIDWORKS combineert met de kracht en breedte van het 3DEXPERIENCE-platform. Met 3DEXPERIENCE WORKS hebben uw teams toegang tot krachtige mogelijkheden voor

  • ontwerp (SOLIDWORKS),
  • simulatie (SIMULIAWORKS),
  • productie (DELMIAWORKS) en
  • productgegevens en levenscyclusbeheer (ENOVIAWORKS).
Met dit portfolio kunt u uw productontwikkelings-mogelijkheden uitbreiden en nieuwe problemen sneller oplossen.

Intuïtief ontwerp in de cloud

3D Sculptor, een browsergebaseerde 3D-modellering oplossing, vormt een aanvulling op SOLIDWORKS 3D CAD en stelt industriële ontwerpers en ingenieurs in staat om organisch gevormde modellen sneller en eenvoudiger te maken dan met traditionele parametrische hulpmiddelen.

3D Creator stelt ontwerpers en ingenieurs in staat om parametrische vaste stoffen en oppervlakken op het 3DEXPERIENCE-platform te modelleren om conceptueel ontwerp en gedetailleerde onderdelen en samenstellingen over te brengen.

3D Sculptor en 3D Creator, gebouwd op het 3DEXPERIENCE-platform, sluiten naadloos aan op SOLIDWORKS 3D CAD en elkaar.
Ontdek het ontwerpproces met 3D Sculptor en 3D Creator.

3dsculptor

3ds-2019-hero-simulation-capabilities-001Cr

Geavanceerde simulatiemogelijkheden in de cloud

Structural Professional Engineer biedt SOLIDWORKS-gebruikers geavanceerde simulatie, aangedreven door de Abaqus Finite Element Analysis-oplosser. Gebouwd op het 3DEXPERIENCE-platform, is deze oplossing een noodloze aanvulling op SOLIDWORKS Simulation. Hiermee kunt u structurele statische, frequentie, knikken, modale dynamische respons en structureel-thermische analyse van onderdelen en assemblages uitvoeren.

ERP / MES-beheer in de cloud

DELMIAWORKS ERP is een end-to-end managementoplossing voor productiebedrijven. Door al uw kritische bedrijfsprocessen, van ontwerp en engineering tot verzending, op één plaats vast te leggen en te volgen, zorgt u ervoor dat de juiste componenten op het juiste moment beschikbaar zijn. Het verzamelen van realtime gegevens van uw fabrieksvloer en binnen uw organisatie in gemakkelijk te begrijpen dashboards geeft uw teams alle informatie die nodig is om kritische zakelijke beslissingen te nemen. Teams van engineering, financiën, verkoop, inkoop, logistiek en productie werken allemaal binnen DELMIAWORKS ERP. Directe integratie met SOLIDWORKS en het 3DEXPERIENCE-platform maakt frictieloze samenwerking en communicatie tussen uw teams mogelijk.
DELMIA.WORKS-shop-floorCr

products-3dexperience-plm-collaboration-services-hero-02Cr

Data- en productlevenscyclus-beheer in de cloud

Plan, ontwikkel en geef uw producten naadloos vrij met de oplossingen voor gegevens- en productlevenscyclusbeheer op het 3DEXPERIENCE-platform, zodat u de productiviteit, samenwerking en innovatie kunt verbeteren. Beheer productontwerpen en documentatie rechtstreeks vanuit SOLIDWORKS terwijl u uw CAD-gegevens toegankelijk maakt in de cloud, zodat u deze eenvoudig kunt delen met belanghebbenden. Stel uw teams in staat om projecten in realtime te beheren en levenscyclusactiviteiten uit te voeren, waaronder reviseren, vrijgeven en vergrendelen / ontgrendelen.

Ontdek data- en productlevenscyclusbeheer